VB2022

2022.12.09. 18:29

Nem tart az argentinoktól a hollandok volt sztárja

A korábbi középpályás szerint Messi lelassult, így könnyen utolérhető.

Fotó: AFP

A Real Madrid és a Tottenham Hotspur korábbi játékosa, a 2010-ben vb-ezüstérmes Rafael Van Der Vaart szerint a holland válogatott kiüti Argentínát a katari labdarúgó-vb negyeddöntőjében. A 109-szeres holland válogatott Van Der Vaart szerint Lionel Messiéknek nem sok esélyük lesz a péntek esti negyeddöntőben. Könnyed győzelem lesz, Hollandia 3–0-ra nyer!" - nyilatkozta a korábbi középpályás. "Lionel Messi a tornán már megmutatta, hogy még mindig a világ egyik legjobbja, de a körülötte lévő futballisták közel sem olyan nagyszerűek. Amikor a Real Madridban játszottam, Messire mindig Sergio Ramos ügyelt, a mosdóba is követnie kellett, de most talán célravezetőbb lenne, ha nem emberfogással védekezne ellene a csapat" – tette hozzá Van Der Vaart, aki nemrégiben a közösségi médiában kritikával illette Messit.

"Én annak idején játszottam Messi ellen és higgyék el, hogy az anyámért ordítottam. Fénykorában olyan jól játszott, hogy gyakorlatilag utolérhetetlen volt. Most azonban már utol lehet érni" – írta a Twitteren a korábbi kiváló labdarúgó.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!