Labdarúgás

2022.11.28. 12:30

Kramaric csattanós választ adott a kanadai szövetségi kapitánynak

A félreérthető szituáció kellően feltüzelte déli szomszédainkat.

)

Forrás: AFP

A Kanada ellen elért 4-1-es győzelem után a kétgólos Andrej Kramaric elmondta, mennyire motiválta őket az észak-amerikaiak mesterének meccs előtti nyilatkozata – írta az Origo. 

John Herdman még a Belgium ellen elszenvedett 1-0-s vereség után mondta azt a játékosainak, hogy „megb.sszuk Horvátországot a következő meccsen". A horvátok ezt súlyos tiszteletlenségnek érezték a találkozó előtt, a győzelem után azonban a Hoffenheim csatára már szarkasztikusan értékelte Herdman mondatait. – Ezek a szavak egész Horvátországot motiválták, úgyhogy szeretnék köszönetet mondani Kanada edzőjének a motivációért – mondta Kramaric. – Választhatott volna jobb szavakat is és kicsit másképp is megfogalmazhatta volna, ám végül Horvátország megmutatta, hogy ki b*szott meg kit – mondta. 

Herdman ezekre a szavakra nem reagált, ám ezután is úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem tiszteletlenségnek szánta a szavait. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!