Erotikus cikkek

2008.04.10. 20:03

Limitált szexpózok

<p>Nem lehet minden este extrém helyre menni randizni! Elég, ha a szexben kreatívok vagytok! Nézd meg ezt az öt újdonságot, és gyakoroljatok!</p>

1. A csavart kanál-póz

A legideálisabb időpont: vasárnap reggel!
Hogy csináljátok?
A pasi hátulról hatoljon beléd! Hajolj előre, 90 fokba, a pasi viszont maradjon egyenes! Emeld az egyik lábad az csípőjéig, és támaszd meg !

2. A kötelező G
A legideálisabb időpont: amikor kényeztetni akarod!
Hogy csináljátok?
A pasid feküdjön hanyatt, te pedig lovagló pózban rajta! Így a csiklódat úgy mozgathatod, hogy közben folyamatosan hozzá dörzsölöd! Sőt, a heréjét is eléred innen!

3. Ne haragudj, ismerkedünk?
A legideálisabb időpont: amikor irányítani akarsz!
Hogy csináljátok?
Mindketten álltok! Te támaszkodj a kanapénak, a pasi pedig mögötted! A magas sarkú praktikus lehet! Az utolsó lökést vagy az ujjával, vagy egy segédeszközzel is megadhatja!

4. Foglalt ez a hely?
A legideálisabb időpont: amikor mókához van kedved!
Hogy csináljátok?
A pasi ül egy fotelban, szétvetett lábakkal! Te rajta ülsz, szemben vele! Az egyik lábaddal megtámaszthatod magad a földön!

5. Pók-póz
A legideálisabb időpont: intimitásra vágysz!
Hogy csináljátok?
Feküdjetek az oldalatokra úgy, hogy szembe nézzetek egymással! Emeld fel a lábad, és ő óvatosan hatoljon beléd! Szép lassan találjátok meg azt a pózt, amikor a teljesen összeértek! Közben néha zárd össze a lábaid, majd nyisd ki!

Forrás: Netbulvár

További cikkek:

  • Három zavaró tényező az ágyban
  • Képek szexis lányokról: Lisa Marie Scott 2007.05.25. Lisa Marie Scott 2007.05.25. Katharina Kuhlmann 2007.10.09. Amanda Heartige 2008.01.03.
  • Zavarba ejtő szex-helyzetek
  • Robotnőt csinált magának  
  • Budapest Európa prostidiszkontja 
  • Fókuszban a japán fürdőruha  Fókuszban a japán fürdőruhadivat 2008.04.08.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!