Emőd hírei

2012.06.07. 06:41

Emődi harangjáték

Mindenki figyelmébe ajánlom az emődi római katolikus templom minden egész órájában megszólaló harang igen kellemes és szívet melengető hangjátékát! Minden hangjátéka más és más egyedi és nagyon kellemes és üdítően hat a lélekre! Nagyon köszönjük drága Tisztelendő ...

Mindenki figyelmébe ajánlom az emődi római katolikus templom minden egész órájában megszólaló harang igen kellemes és szívet melengető hangjátékát! Minden hangjátéka más és más egyedi és nagyon kellemes és üdítően hat a lélekre! Nagyon köszönjük drága TisztelendőÚrnak aki a saját költségén csináltatta meg, így emelve kis városunk színvonalát és arról nem is beszélve , hogy a tisztelendő úr tudja, hogy csak kicsi adót tud adni a nép mivel nehéz a gazdasági helyzet és mégis ebből a kis pénzből is milyen nagy dolgot tud Ő tenni! Minden tiszteletünk az övé! Áldja meg az úr és hálát adunk. hogy ilyen drága jó plébánosa van Emődnek aki tesz is a város jó híre érdekébe.                                                              Ajánlom még egyszer a csodás harangjátékot mindenki figyelmébe mert nagyon-nagyon kellemes lélekemelő élmény!

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!