Életstílus

2017.09.24. 16:42

Van olyan páciensem, aki felizgat: nőgyógyászok őszinte vallomásai

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A hölgyek többsége feszélyezetten érzi magát, ha nőgyógyászati vizsgálatnak kell alávetnie magát, s ez a görcsösség legtöbbször csak azután illan el, hogy elhagyják a rendelőt. A szakemberek általában igyekeznek oldottabbá tenni a hangulatot a rendkívül intim beavatkozás során, de a <a href="http://whisper.sh/stories/1ddece0c-1ccb-4118-b8d7-3fa5bb10c648/17-Shocking-Things-Gynecologists-Are-Really-Thinking-During-An-Exam" target="_blank">Whisper</a> által összegyűjtött orvosi vallomások között azért akad olyan, amely finoman szólva is sokkoló.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A hölgyek többsége feszélyezetten érzi magát, ha nőgyógyászati vizsgálatnak kell alávetnie magát, s ez a görcsösség legtöbbször csak azután illan el, hogy elhagyják a rendelőt. A szakemberek általában igyekeznek oldottabbá tenni a hangulatot a rendkívül intim beavatkozás során, de a Whisper által összegyűjtött orvosi vallomások között azért akad olyan, amely finoman szólva is sokkoló.

Lássuk, mit is gondolnak a fehérköpenyesek:

Nőgyógyász vagyok. Bevallom, vannak olyan pácienseim, akik felizgatnak."

Férfi nőgyógyász vagyok. A feleségem támogat, de ugyanakkor bizarrnak találja, hogy napközben más nőket nézegetek."

Amint egy hölgy megtudja, hogy nőgyógyász vagyok, már nem akar randizni velem."

Szülész-nőgyógyász vagyok és egyszer egy fiatal lány egyenes a képembe szellentett."

Ha valaki megkérdezi, mivel foglalkozok, általában azt válaszolom, hogy magánnyomozó vagyok."

Nőgyógyász vagyok és azt szeretném, hogy a pácienseim ne legyenek szégyenlősek előttem. Hozzászoktam már ehhez."

Nőgyógyász vagyok és gyűlölök nőgyógyászhoz menni."

Az emberek mindig furcsa képet vágnak, amikor elárulom, hogy nőgyógyász leszek. Hölgyeim, az én munkám fontos szerepet játszik az önök egészségének megőrzésében. Ne viselkedjenek már úgy, mintha ez romlott dolog volna."

Próbálom enyhíteni a páciensek diszkomfort érzését. Sok hölgy már napokkal a vizsgálat előtt stresszel. Azt szeretném, ha úgy távoznának a rendelőből, hogy azt gondolják, nem is volt olyan kellemetlen..."

A páciensek sokszor kellemetlen szagot árasztanak. Nagyon elszomorít, amikor olyanokkal találkozom, akik nem adnak magukra."

Fárasztó munka, de ugyanakkor örömmel tölt el, ha segíthetek a betegeknek."

Az emberek azt hiszik szórakoztató munkám van. Hát képzeljék, nem az..."


[related-post post_id="3213706"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!