Életstílus

2017.09.26. 09:46

„Néha SMS-t írok magamnak” - Magányos emberek szívfacsaró vallomásai

Elhagyatott lelkek vallottak a <a href="http://whisper.sh/" target="_blank">Whisper</a> alkalmazáson keresztül arról, milyen módszerekkel élnek az egyedüllét kínjai ellen. Volt, aki elárulta, éjjelente a saját kezét szorongatja alvás közben, és akadt köztük olyan Harry Potter-rajongó is, aki azért nézi újra és újra a varázslótanonc kalandjairól szóló filmeket, mert úgy érzi, a szereplők a családtagjai.

Elhagyatott lelkek vallottak a Whisper alkalmazáson keresztül arról, milyen módszerekkel élnek az egyedüllét kínjai ellen. Volt, aki elárulta, éjjelente a saját kezét szorongatja alvás közben, és akadt köztük olyan Harry Potter-rajongó is, aki azért nézi újra és újra a varázslótanonc kalandjairól szóló filmeket, mert úgy érzi, a szereplők a családtagjai.

Csupán egy hajszál választja el a kellemes privát szférát a gyötrelmes magánytól. Utóbbi esetben az emberek a legváltozatosabb eszközökhöz folyamodnak, hogy enyhítsék a szenvedést. Ezt támasztják alá a következő, szinte fájóan őszinte vallomások.

"Ha egyedül érzem magam, újra és újra elolvasom a barátaimtól érkezett üzeneteket."

"Amíg eszek, étkező emberekről szóló videókat nézek."

"Van egy képzeletbeli pasim. Senki nem tud róla, csak azért találtam ki, hogy ne legyek annyira magányos."

"Okok, amiért bekapcsolom a televíziót: 17% tévénézés, 83% háttérzaj, hogy ne érezzem magam annyira egyedül internetezés közben."

"Ha egyedül vagyok, álprofilokat gyártok a közösségi oldalakon, és úgy beszélgetek a barátaimmal, mintha egy másik ember lennék."

"Alvás közben a saját kezemet fogom."

"Amikor egyedül vagyok, Harry Pottert nézek, mert a szereplők olyanok számomra, mint egy család."

[related-post post_id="3626805"]

"Lány vagyok, de férfi boxeralsóban alszom, mert kényelmes és enyhíti a magányomat."

"Néha SMS-t írok saját magamnak."

"24 éves férfi vagyok és most vásároltam egy majdnem másfél méteres plüssmedvét, hogy legyen kit megölelni, amikor egyedül érzem magam."

"Van egy üveg kölnim, amit még régebben egy pasi hagyott nálam. Időnként fújok belőle a párnámra, ilyenkor olyan érzésem támad, mintha lenne velem egy férfi az ágyban."

"Azért olvasok könyveket, mert addig sem vagyok magányos."

"Nagyon jól tudod, hogy magányos vagy, amikor csak azért van egy plusz takaró és két extra párna az ágyadban, hogy legyen mit megölelned..."

"Akkor is sminkelek, ha nem megyek sehová, mert ha szépnek érzem magam, kevésbé vagyok magányos."

"Hogy ne érezzem magam annyira egyedül, az ágyban mindig keresztbe teszem a lábaimat, így kicsit olyan érzés, mintha ott lenne egy másik ember lába is."

"Ha magányosnak érzem magam bort iszok éhgyomorra."

"Edzés után beülök a suli büféjébe, mert gyűlölök otthon lenni egyedül. Nem beszélgetek senkivel, de közösségben nem érzem magam annyira magányosnak."

"Néha felolvasok a macskámnak."

"Ha egyedül vagyok, vágok egy szelet tortát magamnak. Nem túl egészséges módszer, de evés közben kevésbé vagyok magányos."

"Szerepjátékokat játszok, ha egyedül érzem magam."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!