Életstílus

2017.08.13. 12:35

"Amíg a belföld szépségeit nem nézzük meg, addig fölösleges máshol kutakodni"

Debrecen - Arról kérdeztük a debrecenieket, hogy külföldön vagy belföldön érdemesebb-e nyaralni?

Debrecen - Arról kérdeztük a debrecenieket, hogy külföldön vagy belföldön érdemesebb-e nyaralni?

– Amíg a belföld szépségeit nem nézzük meg, addig fölösleges máshol kutakodni. Jó, ha először a saját országának kincseit veszi szemügyre az ember – válaszolta Karacsi Sándor.

Karacsi Sándor

– A párommal Angliában élünk, s most hazajöttünk nyaralni. Ha még mindig itt laknánk, mindenképp belföldi úti célt választanánk – fogalmazott Marozsán Krisztián.

Marozsán Krisztián

Gráma Vivien úgy gondolja, Magyarországon nagyon szép helyek vannak, viszont szerinte egyaránt fontos az, hogy külföldre is ellátogassanak. Ő soha nem volt még tengerparton, és az az álma, hogy eljusson ilyen helyre.

Gráma Vivien

– Személy szerint én a külföldi nyaralást választom, mert nagyon tengermániás vagyok. Itt a Balaton, viszont túlzsúfolt, és annyira nem vonz – mondta Reichenbach Rita.

Reichenbach Rita

– A hazai üdülőhelyek most nagyon jól ki vannak építve, ezért érdemes szétnézni az országban. A belföldi és a külföldi nyaralás között nincs már olyan sok eltérés pénzügyileg sem – felelte Szakál Péter.

Szakál Péter

Barra Ákos egyetért abban, hogy nincsenek már olyan nagy különbségek a kétfajta üdüléstípus árai között. Ő most az országhatárokon belül pihen, mert erre van lehetősége.

Barra Ákos

Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!