Életstílus

2016.12.30. 13:59

Nem is gondolná, a keze alakja mi mindent elárul a személyiségéről

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem ezotéria, hanem tudomány. A kezeink bizony sok dologról árulkodnak, Kay Packard, az American Academy kutatója pedig el is árulja, mi minden olvasható ki belőlük.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem ezotéria, hanem tudomány. A kezeink bizony sok dologról árulkodnak, Kay Packard, az American Academy kutatója pedig el is árulja, mi minden olvasható ki belőlük.

1. A kezek jelentése

Nagyon egyszerű: vagy jobb-, vagy balkezes. Az erősebb kéz tenyere tükrözi a személyes tulajdonságait és azt, hogy milyen az üzleti érzéke. A másik kéz ujjai pedig a dolgokhoz való hozzáállásáról árulkodik.

2. Erős és gyenge ujjak

Minden embernek vannak erősebb és gyengébb ujjai. Az az ujjunk, amelyik egy másik felé hajlik, vagy éppen nem képes bizonyos dolgokra, az gyenge, amelyik viszont hosszú és egyenes, az erős.

Ha a vezető kezén a hüvelykujj erős, akkor azt jelenti, hogy sikeres a szakmájában.

Az erős mutatóujj azt fejezi ki, hogy ravasz és erős személyiség.

A középső ujj a megbízhatóságról, a bizalomról és a bölcsességről árul el információkat.

A gyűrűsujjunk azt mutatja, mennyire tudjuk kifejezni önmagunkat, illetve hogyan állunk a művészetekkel.

A kisujjunk a kommunikációs készségünket jellemzi.

3. Az ujjhegy alakja

Akinek kerek ujjhegyekben végződik az ujja, az szeret békében lenni másokkal és fél attól, hogy a többiek rosszat gondolnak róla.

Az éles ujjak azt mutatják, hogy hisz az ezotériában és szeret eltérni a gyakorlattól.

A négyzetes ujjak birtoklói nagyon precízek és nem szeretik a bizonytalanságot.

Akinek lapát alakban végződik az ujja, nem szereti, ha megmondják neki, hogy mit tegyen, mindazonáltal nagyon találékony.

4. Távolság az ujjak között

Tegye a kezeit sima felültre, vagy tartsa maga előtt kényelmesen.

Ha az ujjai távol vannak egymástól, akkor ön kísérletező személyiség, aki szereti a függetlenséget.

Ha az ujjai között kevés a távolság, akkor megfontolt és óvatos, de ettől még lehet önálló.

Ha a középső, illetve a gyűrűsujja távol esnek egymástól, akkor önt nehéz befolyásolni. Ha közel, akkor a társadalom elvárásának megfelelően él és követi a szabályokat.

A gyűrűs-, illetve a kisujj közti távolság is befolyásolja a személyiségünket. Ha a távolság nagy, akkor hajlamos elkerülni a komoly beszélgetéseket mind a munkájában, mind a magánéletében. Ha viszont a távolság átlagos (hasonlítsa össze egy ismerőse kezével), akkor ön kalandvágyó, aki nem riad meg az új kihívásoktól.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A mondás szerint a szem a lélek tükre, viszont nem csak mentális állapotunkról árulkodik, hanem a szervezetet érintő betegségekről is.

 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hányszor lélegzünk egy nap alatt? Mennyit ver a szívünk egyetlen év alatt, és mennyi élelmet eszünk életünk során? Fény derül a válaszokra.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tudja, hogyan enyhítheti a fogfájást? És a migrént? De azt is eláruljuk, mit tegyen, ha nem tudja abbahagyni a nevetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!