Életstílus

2008.03.31. 10:16

Veszélyesek-e fényvédő-napozó készítmények?

<p>Nyíregyháza - Dr. Szőke Katalin bőr-nemigyógyász, kozmetológus főorvos előadásánek témája a bőr rosszindulatú elváltozásai és a kezelés lehetőségei, valamint az illatszerek és kozmetikumok használata.<A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/egeszsegnap/cn/szon-news-km_01-20080331-100544"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Rólunk csak velünk együtt” elnevezéssel tart egészségnapot április 1-jén 16 órától a Rákbetegek Országos Szövetségének megyei szervezete, a Nyíregyházi Napforduló Szolgálat a Bencs Villában.

Dr. Szőke Katalin bőr-nemigyógyász, kozmetológus főorvos előadásánek témája a bőr rosszindulatú elváltozásai és a kezelés lehetőségei, valamint az illatszerek és kozmetikumok használata, különös tekintettel a fényvédő-napozó készítményekre. Sándor Zoltánné irodavezető kiemelte: a rendezvény célja a betegek hiteles és pontos tájékoztatása. A tájékozott beteg nagyobb biztonságban érezheti magát a kezelések során, sikeresebben tud küzdeni a gyógyulásáért!

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!