Életmód

2018.09.06. 09:20

Győrben is sütik az okoscipókat

<p class="xmsonormal"><strong>Tovább bővült a Vitajó cipók piaca, újabb 140 településen kerülhet a boltok polcára az okos élelmiszer.</strong>

Tovább bővült a Vitajó cipók piaca, újabb 140 településen kerülhet a boltok polcára az okos élelmiszer.

Tavaly léptünk piacra első márkánk, a Vitajó cipó változataival, amelyeknek az elmúlt egy évben fogyasztói áron számolva több mint 400 millió forintos piaca épült ki, döntő részt a kelet-magyarországi régióban – tájékoztatta portálunkat Szakács Tamás, az Okos Élelmiszerek Kft. ügyvezetője. Hozzátette: a termékek hazai és nemzetközi piaci elterjesztésére a Hajdúsági Sütödék-csoport speciális termelői-piaci franchise rendszert dolgozott ki az elmúlt évben.

Ennek első szereplője Magyarországon a COOP Győr Zrt – mondta a vezérigazgató. Beszélt arról is, hogy a megállapodás értelmében Győr-Moson-Sopron és Jász-Nagykun-Szolnok megye jelentős részén, valamint Komárom és Fejér megyében, csaknem 140 településre kapott területi kizárólagosságot az új partner.

Szakács Tamás elárulta, társaságuk idehaza és külföldön is több céggel tárgyal e kuriózumnak számító termelői-piaci franchise-rendszer bővítéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!