Touché

2022.09.08. 17:00

A Vívás Világnapján flashmobon vesznek részt a magyar sportolók

Szeptember 10-e a vívás világnapja, és a Magyar Vívószövetség (MVSZ) idén is emblematikus helyszínen, ezúttal a Vajdahunyad várában készül látványos „akcióval” a sport ünnepnapján.

A Magyar Vívó Szövetség flashmobja a 2019-es vívás világnapján

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Magyar Vívó Szövetség ismét méltó módon ünnepli meg a Vívás Világnapját. Az MVSZ a Városliget ékszerdobozának csodálatos belső udvarában vár szombaton minden versenyzőt, edzőt, szakembert, családtagot; s mindenkit, aki kedveli a vívósportot.

A résztvevőket 10.45-től várják a Magyar Mezőgazdasági Múzeum (Vajdahunyad sétány 1.) főbejáratánál. A körülbelül öt perces szabadvívás 11 órakor kezdődik, majd közös fotózással ér véget. Minden résztvevőt arra kérnek, hogy a flashmob során szabályos vívóruhát viseljen. A Vajdahunyad Galériáján délelőtt 10 órától lesz lehetőség az átöltözésre is.

Az eseményen ott lesznek válogatott vívóink is, de talán még fontosabb, hogy a legfiatalabbaktól a legidősebbekig, vívócsaládunk valamennyi tagja jelen legyen. 

Tekintse meg a két évvel korábbi világnap alkalmából készült nemzetközi megmozdulást:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!