Legyen résen!

2022.03.04. 14:44

Csalókra figyelmeztet a budapesti kéményseprő-vállalat

Az elmúlt hetekben több alkalommal illetéktelenek, magukat a cég munkavállalójának, vagy alvállalkozójának kiadva, a Főkétüsz nevében próbáltak megtéveszteni ügyfeleket.

Csalók élnek vissza a Budapesti Közművek részeként működő Főkétüsz Kéményseprőipari Divízió nevével - figyelmeztetett a társaság pénteki közleményében.

A Főkétüsz azt közölte az MTI-vel, hogy munkatársaiktól az elmúlt hetekben több alkalommal érkezett jelzés, mely szerint illetéktelenek magukat a cég munkavállalójának, vagy alvállalkozójának kiadva, a Főkétüsz nevében próbáltak megtéveszteni ügyfeleket. A félrevezetett ügyfeleknél egyes, kéményseprői tevékenységet értékesítő vállalkozók ezen a módon igyekeztek kéményellenőrzéseket elvégezni - tették hozzá.

A rosszhiszemű megtévesztések elkerülése érdekében a Főkétüsz felhívja a figyelmet, hogy szakembereik minden esetben a társaság emblémájával jól látható módon ellátott munkaruhát viselnek, és arcképes vállalati igazolvánnyal, valamint megbízólevéllel rendelkeznek.

A megtévesztő megkeresések kockázatainak elkerülése érdekében azt javasolják, hogy ügyfeleik minden esetben tájékozódjanak a társaság telefonos ügyfélszolgálatán (06 1 999 0664), illetve internetes oldalán (www.kemenysepro.hu).

Borítókép: A katasztrófavédelem kéményseprői Csobánkán 2016 július 18-án. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!