Sok doboz gyűlt össze

2021.12.23. 16:00

Több mint ötvenezer ajándékcsomagot gyűjtött a Baptista Szeretetszolgálat

A Baptista Szeretetszolgálat 18. alkalommal hirdette meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek célja, hogy a kezdeményezéshez csatlakozók cipősdobozba csomagolt meglepetéssel tegyék szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát.

A Baptista Szeretetszolgálat két napja számolt be arról, hogy idén negyvenezernél is több cipősdobozt tudtak kiosztani a rászoruló kisgyermekek között. Az utolsó két napban azonban, sok helyen a hivatalos zárás után, a leadópontokon és a központban dolgozó munkatársak és önkéntesek korábban soha nem tapasztalt "cipősdoboz-rohammal" szembesültek - közölte a szeretetszolgálat csütörtökön.

Ennek eredményeképpen 50 ezer 930 ajándékkal lephették meg a gyermekeket országszerte, és jutottak dobozok a határon túlra, Erdélybe és Kárpátaljára is.

A Baptista Szeretetszolgálat 18. alkalommal hirdette meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek célja, hogy az akcióhoz csatlakozók cipősdobozba csomagolt ajándékkal tegyék szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát.

 

Borítókép: illusztráció (Mónus Márton/MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!