erre nincs mentség

2019.08.08. 13:20

Elfogyott a türelme az autósnak az útépítésnél (videó)

Bábuként sodorta el a táblát tartó nőt, amikor látta, hogy másokat előbb enged át.

Forrás: Shutterstock

Az Egyesült Államokban, Maine állam Kennebunk városánál történt a videón látható eset – írja az Origó.

Egy 40 éves férfi megérkezett a Toyota pickupjával, de nem tudott továbbmenni, mert az útépítés helyszínén ideiglenesen megállították a forgalmat. Már ezt is nehezen emésztette meg, ki is szállt vitatkozni, de akkor gurult el végképp a gyógyszere, amikor az utána érkező autókat mégis átengedték a munkások.

Nekiment az autója előtt álló, táblát tartó nőnek, a másik munkás ekkor kinyitotta az autója ajtaját, hogy megpróbálja kihúzni a közveszélyes férfit. Ettől a sofőr végképp begurult, gázt adott, és az sem érdekelte, hogy a sárga mellényes nő kétségbeesésében felugrott az autója motorháztetejére.

Könnyen tragédia válhatott volna az esetből, ha az életéért küzdő nő pár méterrel odébb nem a mozgó autó mellé, hanem elé esik le.

A sofőr segítésnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, de nem sokkal később a rendőrök elfogták, tettéért akár 5 év börtönt és 5 ezer dollár bírságot is kaphat.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!