Kültérbe is

2022.05.14. 15:00

Az új Pro Endurance memóriakártyát idő(t)állóra tervezték

A Samsung bemutatta legújabb microSD kártyáját, a PRO Endurance szériát.

A különleges kialakítású kártyák kiválóan használhatók térfigyelő kamerák, menetrögzítők, kapucsengők vagy testkamerák tárhelybővítésére. A Samsung PRO Endurance ellenállóságának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően folyamatos felvételek és -visszajátszások esetén is megbízható.

A felvételek még extrém körülmények között sem szakadnak meg.

A Samsung megbízható NAND flash memóriájával készült PRO Endurance kártyák akár 16 éven (140 160 órán)  keresztül tartó folyamatos felvételt is képesek kezelni, így egyetlen fontos részlet sem veszik el. Egyetlen PRO Endurance memória akár 33 átlagos élettartamú sebesség-központú kártyát képes kiváltani, ezzel jelentős költség takarítható meg és hatékonyabbá válhat a folyamatos videós megfigyelés.

Továbbfejlesztett teljesítmény

Az új memóriakártya akár 100 MB/mp olvasási- és 40 MB/mp írási sebességre is képes és Class 10 besorolást ért el, akár U3 (UHS Speed Class 3) és V30 (Video Speed Class 30)  videósebesség-osztályokkal. A kártya így alkalmas nagy méretű és -felbontású fájlok kezelésére akár folyamatos Full HD vagy 4K felvétel mellett.

Ellenálló kialakítás

A kültéri megfigyelő- és testkamerákra nehéz körülmények között is számítanak a felhasználók, a PRO Endurance sorozatot pedig ennek megfelelően tervezték. A hat külső behatás elleni védelem segíti a folyamatos működést. A víz, a mágnesesség, a röntgensugarak és az extrém hőmérséklet elleni védelem mellett, a kártya kopás- és ütésálló is.

A négy különböző kapacitással, 32, 64, 128 és 256 GB verzióban érkező PRO Endurance microSD kártyák Magyarországon május végétől lesznek elérhetők 6,390, 8,990, 13,490 és 25,490 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!