Debrecen hírei

2019.01.28. 08:10

Ön szerint szükség van-e a megálmodott főpályaudvarra?

Debrecen - Erre a kérdésre kerestük a választ Debrecen utcáin, nézzük, hogyan válaszolt öt járókelő.

Debrecen - Erre a kérdésre kerestük a választ Debrecen utcáin, nézzük, hogyan válaszolt öt járókelő.

Szűcsné Edit, tanuló

Igen, szükség van rá, egyetértek vele, hogy átalakítsák és modernizálják. Azoknak, akik utaznak és vonatról vidéki buszra szállnak át, így sokkal könnyebb lenne nekik is a közlekedés.

Fazekasné Nagy Ibolya, nyugdíjas

Szüksége van Debrecennek egy új főpályaudvarra, már az épület is teljesen elavult, nem a 21. századhoz illő megjelenése van. A jelenlegi állomásnak a környéke sem biztonságos már.

Kaluha Judit, orvos

A gazdasági fejlődések közepette szüksége lenne a városnak egy méltó főpályaudvarra. Minden egy helyen összpontosulna, és a tömegközlekedéssel utazóknak a helyzete is egyszerűbbé válna.

Fazekasné Pásztor Mária, bolti eladó

Szükség van rá, azért is gondolom, mert sokat utazom. Láttam a terveket az interneten, gyönyörű lenne. Ráfér az épületre is a felújítás, és legalább egy helyen lenne a közlekedési csomópont.

Posta János, biztonsági őr

Szerintem nagyon rossz állapotban van az állomás. A kinézete miatt is szükséges a felújítás, emellett biztonságosabban éreznék magukat az emberek. Kényelmesebb lenne a rengeteg átutazónak.

HBN|Fotók: Matey István


[related-post post_id="4122489"]

[related-post post_id="4112798"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!