Debrecen hírei

2018.12.26. 10:07

Pénztárcatolvajt fogtak karácsonykor a debreceni buszállomáson

Debrecen - A 32 éves férfivel szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt nyomoznak, továbbá kiderült, hogy elfogatóparancsot adott ki ellene a Nyíregyházi Törvényszék.

Debrecen - A 32 éves férfivel szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt nyomoznak, továbbá kiderült, hogy elfogatóparancsot adott ki ellene a Nyíregyházi Törvényszék.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. december 25-én 10 óra körül arról, hogy a debreceni buszállomáson ellopták a pénztárcáját. A bejelentő elmondta, hogy egy padon hagyta a táskáját addig, amíg megnézte a menetrendet, azonban mire visszaért, már hiányzott a pénztárcája. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A debreceni járőrök pár óra elteltével Debrecenben, a Nyugati utcában igazoltatták a 32 éves férfit, aki beismerte, hogy ő lopta el a pénztárcát a buszállomáson. Az ellenőrzés során megállapították az egyenruhások továbbá azt is, hogy a férfival szemben a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A balkányi lakost előállították a járőrök a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 6 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!