Debrecen hírei

2018.11.11. 15:48

Főpályaudvar: nettó 35 milliárd

Debrecen - A Hunép a nyertese a Debreceni Főpályaudvar felépítésére, valamint a kapcsolódó munkálatok elvégzésére márciusban kiírt új közbeszerzési eljárásnak - adta hírül a <a href="http://Dehir.hu" target="_blank" rel="noopener">Dehir.hu</a>.

Debrecen - A Hunép a nyertese a Debreceni Főpályaudvar felépítésére, valamint a kapcsolódó munkálatok elvégzésére márciusban kiírt új közbeszerzési eljárásnak - adta hírül a Dehir.hu. A hírportál azt is megírta, hogy a második eljárásban szintén három cég, illetve konzorcium pályázott. Mégpedig a debreceni Hunép Zrt. mellett a budapesti Strabag, valamint a lábatlani DS Konzorcium. A DS Konzorcium nettó 40 milliárdért, a Strabag közel 38 milliárdért, a Hunép pedig nettó 35 milliárd forintért vállalta a munkát, így a debreceni cég az eljárás nyertese.

A Közbeszerzési Összesítőbe feltöltött összegzés szerint az új közbeszerzés eredményes. A szerződéskötési moratórium november 19-én jár le.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!