Debrecen hírei

2018.10.28. 10:08

Felsővezetékre hasadt a fa Debrecenben

Debrecen - Fa felsővezetékre hasadt szombat hajnalban Debrecenben, a Nyugati utcában. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Debrecen - Fa felsővezetékre hasadt szombat hajnalban Debrecenben, a Nyugati utcában. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát. Egy másik faágat is el kellett ebben az utcában távolítaniuk a tűzoltóknak, mert az járdára esett és a gyalogos forgalmat veszélyeztette.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy autó Hajdúszoboszlón, a Malom soron. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az autó vezetője megsérült, őt a mentőszolgálat látta el.

Kisbusz és egy személygépjármű ütközött össze szombaton Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanítás után feszítővágó berendezés segítségével kimentették a kisbusz egyik utasát, aki a roncsba beszorult. A műszaki mentést a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A két járműben összesen kilencen utaztak, mindannyian megsérültek.

Motoros és egy személygépkocsi ütközött össze tegnap Debrecenben, a Somlyai utcában. A debreceni egység az áramtalanítás után, a kifolyt üzemanyagot itatta fel. A balesetben nem sérült meg senki.

Egy tizenöt méteres fa elektromos vezetékre dőlt tegnap délután Derecskén, a Köztársaság utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszültségmentesítés után a kidőlt fát eltávolították. Az eset miatt közel kétszáz fogyasztónál nem volt áram két órán át.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!