Debrecen hírei

2018.06.11. 13:30

Az Arany János utcára költöztetik a cégbíróságot

Debrecen – Az igények bejelentésekor közölni kell a kért irat ügyszámát.

Debrecen – Az igények bejelentésekor közölni kell a kért irat ügyszámát.

Új épületbe költöztetik a Debreceni Törvényszék Gazdasági Kollégiumát és Cégbíróságát. A szervezet új címe: Arany János utca 30., a központi telefonszám: +36-52-521-561.

Mint megtudtuk, a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, valamint a Debreceni Törvényszék Megyei Végrehajtó Irodája marad a Perényi utcai épületben. Június 15-ig, a költözés ideje alatt a gazdasági ügyeket kezelő iroda és a cégiroda átmenetileg ügyfeleket nem fogad. Változik ugyanakkor az iratbetekintés és iratmásolat-kérés rendje is.

Ha a törvényszék irattárában kezelt 2013. év előtt kezdődött, befejezett gazdasági perek iratanyagába, a cégek papír alapú iratanyagába, befejezett cégtörvényességi ügyiratokba, befejezett, 2013. évet megelőzően indított csőd- és felszámolási ügyek iratanyagába kívánnak betekinteni, vagy ezekből az ügyiratokból iratmásolatot kérni, akkor az igényüket szíveskedjenek előzetesen telefonon jelezni a kezelőirodának. A felsorolt iratok külső irattárban találhatók, emiatt az ügyiratokba történő betekintést csak a bejelentéstől számított két munkanap elteltével tudják lehetővé tenni.

Az igények bejelentésekor szíveskedjenek közölni a kért irat ügyszámát. A cégiroda telefonszáma +36-52-521-560, a gazdasági ügyeket kezelő iroda telefonszáma pedig: +36-52-521-563.

HBN


[related-post post_id="3883208"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!