Debrecen hírei

2018.03.09. 13:12

Mindig is segíteni akart

Debrecen - Varga Zsuzsa a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban dolgozik urológiai asszisztensként már 1987 óta, betegek ápolásával viszont immár 33 éve foglalkozik.

Debrecen - Varga Zsuzsa a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban dolgozik urológiai asszisztensként már 1987 óta, betegek ápolásával viszont immár 33 éve foglalkozik.

Elmondása alapján leginkább az ösztönözte erre a pályára, hogy önzetlenül segíthesse az embereket. Mindig vonzotta a gyógyítás, szeret emberek között lenni, és állandóan arra törekszik, hogy lehetőségeihez mérten munkáján belül és attól függetlenül is megsegítsen másokat.

Érettségi után elvégzett egy felsőfokú ápolói képzést, ám úgy véli, ha egyetemet végzett volna, akkor sem foglalkozna mással, emberek között lenne mindenképpen. Az sem zavarja, ha a munkaidő után még maradnia kell a rendelőben. Ez gyakran előfordul, ám úgy véli, elég elkötelezett mind a munkája, mind a betegek iránt, ezért nem okoz neki különösebb gondot.

Ebből kifolyólag a szabadideje állandóan változik, ám, ha lehetősége van rá, akkor szívesen jár sporteseményekre, leginkább kézilabda, kosárlabda és focimeccsekre látogat ki. A sport nagy szerepet játszott mindig az életében, régen ő maga is kézilabdázott, amiben később két lánya is követte. Rendszeresen megnézte az edzéseiket, a mérkőzéseiken még ma is részt vesz. A labdajátékok mellett a kerékpározás és a séta is szerves része az életének.

HBN


A jelölt

Név: Varga Zsuzsa

Kategória: egészségügyi dolgozó

Munkahely: Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház


[related-post post_id="3778728"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!