Debrecen hírei

2018.03.13. 08:25

Bringatulajt keresnek a debreceni rendőrök

Debrecen - A képen látható kerékpár tulajdonosának jelentkezését várják.

Debrecen - A képen látható kerékpár tulajdonosának jelentkezését várják.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy debreceni és egy bökönyi férfival szemben.

A nyomozók február 7-én azonosítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak egy 37 éves debreceni és egy 40 éves bökönyi férfit, akik a gyanú szerint az év elején Debrecenben, egy Vezér utcai élelmiszerbolt elől ellopták a képen látható kerékpárt.

A bicikli tulajdonosa jelenleg ismeretlen.

A bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a képen látható kerékpár tulajdonosát, hogy jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4 szám "A" épület II. em. 4. iroda hivatali helyiségében) vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!