Debrecen hírei

2018.02.16. 19:47

Tanyán élőkön segítettek

Debrecen - Csütörtökön és pénteken 170 csomagot osztanak szét önkormányzati képviselők a külterületeken.

Debrecen - Csütörtökön és pénteken 170 csomagot osztanak szét önkormányzati képviselők a külterületeken.

A debreceni önkormányzat minden évben tartós élelmiszereket (liszt, cukor, száraztészta, olaj, tea, konzerv), tisztítószert tartalmazó csomaggal segíti a tanyavilágban élő nehéz sorsú debreceni családokat.

Az adományok eljuttatásában az önkormányzatnak és az érintett egyéni önkormányzati képviselőknek segítséget nyújt a Közterület-felügyelet Mezei Őrszolgálata, a Haláp és Nagycsere Polgárőr Egyesület, valamint a Debrecen-Nagycsere-Halápi Református Misszió Egyházközség Tanyagondnoki Szolgálata.

Fotó: Molnár Péter

Kovács István önkormányzati képviselő az adomány­osztás alkalmával arra hívta fel a figyelmet, a rászorulókat lehetőség szerint mindig támogatni kell. – Különösen fontos, hogy nemcsak az ünnepek alkalmával, hanem folyamatosan támogassuk azokat a debrecenieket, akik tanyákon, nehezebb életkörülmények között élnek. Választókerületem külső városrészeiben sokan élnek szerény körülmények között, így igyekszem minden alkalommal támogatni ezeket a családokat – mondta el a városatya.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!