Bulvár

2019.01.30. 13:40

Hivatása: „szuperanyu”

Budapest - Influencer, IgazAnya, blogger, vlogger, YouTuber, exszépségkirálynő és a Konyhafőnök VIP 2. évadának győztese.

Budapest - Influencer, IgazAnya, blogger, vlogger, YouTuber, exszépségkirálynő és a Konyhafőnök VIP 2. évadának győztese.

A debreceni születésű Dobó Ágnes nevét először a 2010-ben megrendezett Miss World Hungary szépségverseny koronázási ceremóniáján hallhattuk. Egy otthonában történt baleset miatt azonban nem tudta képviselni hazánkat a nemzetközi porondon. Mindazonáltal az elmúlt kilenc év mozgalmasan telt az egykori királynőnek. 2013-ban megszerezte jogi diplomáját a Debreceni Egyetemen, sőt abban az évben világra hozta első kisfiát, Benediktet. Az akkor 25 éves Áginak a gyereknevelés kapcsán nagyon sok kérdés cikázott a gondolataiban, így egy őszinte, emberi és hétköznapi nyelvezettel bíró blogot indított. Az oldalán például a terhessége idején felmerült kérdéseket és a babája cseperedése körüli feladatokat is ecseteli, továbbá nyíltan beszél, akár pikáns témákról is. Aztán 2016 áprilisában elindította saját YouTube-csatornáját is, melyen maximális őszinteséggel mutatja be a vlogsorozatokon keresztül az anyaság, család és nőiség témáiban, mit jelent IgazAnyának lenni. A videók igen változatosak, a nézőkkel megosztják az egyes külföldi utazásaikat, és Ági a kisgyermekes anyukáknak még főzési tanácsokkal is szolgál, sőt a második kisfiuk, Nataniel érkezését követően tippeket adott a szoptatás vagy a pelenkázás témakörében.

A vloggerkedés az élete részévé vált, nem csoda, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon csaknem 48 ezer feliratkozója van, és videói nemsokára elérik a 8 milliós nézettséget. Az Instagram- és Facebook-oldalán több mint 148 ezer követője kíséri figyelemmel mindennapjait, mivel naponta többször is megoszt képeket és rövidebb videókat az életükből. A debreceni szépség nyíltsága és közvetlensége meghozta számára a méltó elismerést, ugyanis több cég is felkeresi őt, hogy reklámozza a termékeit.

ND


[related-post post_id="4115564"]

[related-post post_id="4114609"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!