Bulvár

2018.03.21. 15:04

Imádja pozsonyi életét az egykori DVSC-játékos

Debrecen, Pozsony - Holman Dávid a hétvégén volt 25 éves, góllal ünnepelte a születésnapot.

Debrecen, Pozsony - Holman Dávid a hétvégén volt 25 éves, góllal ünnepelte a születésnapot.

A Slovan Bratislava 2-0-ra verte hotthon a DAC csapatát a szlovák labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. A meccs első találatát a volt DVSC-játékos, Holman Dávid szerezte.

- Különösebb jelentőséget nem tulajdonítok ennek a gólnak, noha nem tagadom, jó érzés volt ünnepelni, pláne, hogy épp a születésnapomon sikerült. Ez egy remek ajándék volt az élettől - mondta a Borsnak a játékos. Szerinte hamar beilleszkedett a csapatba, és a város is egyre közelebb áll a szívéhez; már az első hónapban úgy érezte magát, mintha régóta itt játszana.

- Ráadásul ez azóta csak fokozódott - folytatta Holman. - A születésnapomon is nagyon kedvesek voltak a srácok. A mérkőzés előtt meglepetésből felköszöntöttek.

A hotelben jöttünk össze, behívtak egy terembe, ahol még tortát is kaptam. Kedves gesztus volt, főleg, hogy nagyobb ünneplésre most időm sem volt”

- nyilatkozta a lapnak.

A Bors cikkéből kiderül, hogy a barátnőjével is nagyszerűen megvannak: egy szép lakásba költöztek, és Emília sem unatkozik, el tudja magát foglalni.

Forrás: BorsOnline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!