Bulvár

2018.02.27. 13:10

Tervekkel tele Dánielfy Gergely

Debrecen - A zsűri szerint a debreceni énekes produkciója volt a legjobb.

Debrecen - A zsűri szerint a debreceni énekes produkciója volt a legjobb.

A legmagasabb pontszámmal jutott be a legjobb négy előadó közé Dánielfy Gergely A Dal döntőjében szombat este, azonban végül nem ő, hanem az AWS zenekar kapta a legtöbb szavazatot. Így eldőlt, hogy nem a debreceni énekes képviseli hazánkat a lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

Rendkívül hálás

– Nagyon nagy ajándék volt számomra az egész este, persze jó érzés lett volna a nevemet hallani.

Olyan volt, mint amikor az ember a 92. percben kap egy gólt. Viszont ezeket is meg kell élni, és annyi mindent kaptam ettől a műsortól, hogy semmi okom nincs az aggodalomra”

– idézte fel a döntő eredményhirdetését Dánielfy Gergely.

– Sokkal jobban megismertem magamat és az utamat is, nagyon sok tervünk van a jövőre nézve. Nagyon sok mindent adott ez a műsor, ezért nem mondhatom azt, hogy visszaáll minden a régi kerékvágásba – tette hozzá, majd kifejtette: a színészet és éneklés területén szeretné az arany középutat megtalálni.

Jönnek az új dalok

Gergely elmondta, még szüksége van egy-két napra, hogy feldolgozza, nem ő jutott tovább, azonban korántsem tétlenkedik. – Egy hónapon belül ki fogjuk adni az új dalunkat, májusban pedig a lemezünket. Utána pedig elkezdünk koncertezni – mondta, hozzátéve, hogy a zenekara éppen a napokban áll össze.

A zenélés mellett a tanulmányait sem szeretné elhanyagolni, ezért azon dolgozik, hogy megteremtse az összhangot az egyetemi és a zenész lét között. Az új dalával kapcsolatban elárulta, hogy a mostani gondolatait tükrözi, ezért gyorsabb és pörgősebb lesz, mint a műsorból megismert Azt mondtad című szerzeménye.

– Szeretnénk majd fesztiválokra is menni, ezért is fontos, hogy legyenek gyorsabb dalok is, illetve lesznek feldolgozások is. Meg kell találni azt a pontot, amiben mi igaznak gondoljunk a munkánkat.

Én azt érzem, hogy ez most igaz, ezért ezt tovább is visszük – hangsúlyozta az énekes.

VK


Kommentek

  • Az „Azt mondtad” című dal sokak szívébe belopta magát, többek kommentekben fogalmazták meg a gondolataikat:
  • „Sok ember szívét megérintetted. Örülök, hogy előjöttél kedvenc fád mögül, és megismerhettelek.” Cz. Margit.
  • „Szívből gratulálok a remek teljesítményedhez! Nálunk magasan Te vagy az első! További szép sikereket kívánok! Akkor is ez 2018 Dala!” Cs. Istvánné.
  • „Gratulálok! Szerintem remek volt az előadásod! Ritka, amikor valaki ilyen átéléssel tudja közvetíteni mondanivalóját. Ahányszor csak végighallgatom, mindig elszorul a szívem. Minden jót kívánok a továbbiakban! Remélem, még sokat hallunk felőled!” G. Katalin.
  • „A szakmai zsűri véleménye alapján a győztes TE vagy!! Végig egy csoda voltál, szerintem felejthetetlen élményt adtál az embereknek. További sikert, örömöt kívánunk Neked az élet minden területén!” Sz. Lajos.
  • „Gyönyörű dal, csodálatos előadás. Gratulálok! Kijutást érdemelt volna.” Sz. Tamara.

  • [related-post post_id="3778629"]

    [related-post post_id="3777680"]

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!