Bulvár, celeb

2016.11.10. 09:20

Látja a piszkos optikai illúziót a hotel hirdetésén?

Nem mindenki azt látja a képen, amit valójában kellene. Vagy mégis?

Nem mindenki azt látja a képen, amit valójában kellene. Vagy mégis?

"Élvezze a nyugalmat" - képzelje el, hogy egy hotelben van, távol az otthonától, a személyzet pedig minden igényét kielégíti. Viszont lehet, hogy rosszra gondol, amikor megpillantja a szálloda rajzát. A táblán a biztonsági széfet hirdetik, mint szolgáltatást, a hozzá tartozó illusztráción pedig egy idős asszony olvas egy könyvet a karosszékben.

De nem mindenki ezt látja, amikor ránéz a képre. Egyesek azt magyarázzák bele az illusztrációba, hogy azon egy nő látható, akinek az ölébe hajtja egy férfi a fejét és egy másfajta "nyugalmat" kínál. Mi az igazság?


Gondolt egyet a Sinthetics nevű cég, és úgy döntött, a sok-sok guminő és női szexbaba után piacra dobja a hiperrealisztikus gumipasit. A gyártás elkezdődött, mindössze körülbelül 170 ezer forintba kerül a legolcsóbb műanyag férfi.

London - Oké, volt még rajta rózsaszín cipő is. Az pedig nyilván egy kalap akar lenni, de totál úgy fest, mintha egy hatalmas írható cd-t tett volna a fejére. Ja, és még ott a táska is. De más tényleg semmi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!