Bulvár, celeb

2016.09.28. 11:44

20 évig élt halott fiával egy nő úgy, hogy nem is tudott róla

New York - A házat teljesen elborította a szemét, az egyik rokon találta meg a holttestet. 

New York - A házat teljesen elborította a szemét, az egyik rokon találta meg a holttestet. 

Egy vak, idős asszony húsz éven keresztül a halott fiával élt egy házban úgy, hogy nem is tudott arról. A New Yorkban lakó Rita Wolfensoh megszállott gyűjtögető, a holttestet pedig a sógornője,  Josette Buchman találta meg a padlón lévő vékony matracon fekve. A források szerint a szinte teljesen ép csontvázon farmernadrág, ing és zokni is volt. Úgy tudni, a házat elborította a szemét és a pókháló, az asszony pedig valószínűleg a rothadó ételek szagától nem vette észre a bomló test szagát.

A hivatalos szervek az 1960-os, Alfred Hitchcock rendezte Pszicho című filmhez hasonlították a történetet, ahol a moteltulajdonos Norman Bates éveken át élt anyja mumifikálódott holttestével. Az idős asszony egyébként azt állítja, azt hitte, fia egyszerűen elköltözött otthonról. A nyomozók úgy vélik, a fiú természetes halált halt, a szomszédok pedig elmondták, hogy körülbelül húsz éve nem látták a fiút.


USA - Seph Lawless fotósnak van egy különleges hobbija: olyan kísérteties házakat fényképez, ahova épeszű embernek meg sem fordulna a fejében, hogy beteszi a lábát. Pár éve körbejárta az Egyesült Államokat, lefotózott 13 vérfagyasztó épületet, és összegyűjtötte a hozzájuk kapcsolódó legendákat, amiket a helyiektől szerzett be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!