Bulvár, celeb

2016.04.07. 13:50

Egy lány a Meki női vécéjét használta, majd kirúgták, mert fiúnak nézték

A tinédzser hiába próbálta bizonyítani, hogy lány, az étterem vezetője kirúgta az étteremből.

A tinédzser hiába próbálta bizonyítani, hogy lány, az étterem vezetője kirúgta az étteremből.A 16 éves Ny Richardson a barátnőjével ment ebédelni a McDonald s-ba. Megrendelte az ételt, majd a barátnőjére bízta azt, amíg elment a mosdóba. Amikor viszont visszatért és leült a helyére, a gyorsétterem managere odament a tinédzserhez és közölte vele, hogy el kell hagynia az éttermet, amiért a női mosdót használta.

- Miért kellene elmennem? Lány vagyok. Nem hallja a hangomat? - emlékezett vissza Ny, mit kérdezett a férfitől, aki ki akarta rúgni. A férfi ekkor el akarta kérni a lány személyi igazolványát, de mivel nem volt nála semmilyen okmány, a manager azt mondta, hogy kihívja a rendőrséget.


Fotó: metro.co.uk


- Azt már megszoktam, hogy gyakran fiúnak néznek, ez a férfi viszont az egész étterem előtt megalázott, ami undorító és dühítő - fogalmazott a lány. A McDonald s viszont azt állítja, azért hívták ki a rendőrséget az üzletbe, mert egy csoport, amelynek Ny is a tagja volt, veszekedett a személyzettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!