Bulvár, celeb

2014.09.22. 11:11

20 éves a Jóbarátok: 19 érdekes tény, amit eddig nem tudott!

20. születésnapját ünnepli a Jóbarátok sorozat. Nem nagyon van olyan ember, aki ne látott volna belőle legalább egy epizódot. 19 érdekes tényt gyűjtöttünk össze, ami talán még a nagy rajongókat is meglepi.

20. születésnapját ünnepli a Jóbarátok sorozat. Nem nagyon van olyan ember, aki ne látott volna belőle legalább egy epizódot. 19 érdekes tényt gyűjtöttünk össze, ami talán még a nagy rajongókat is meglepi.1. Mindannyian tudjuk, hogy Joey játszotta Dr. Drake Ramoray szerepét egy kitalált NBC sorozatban...de a valóságban Jennifer Aniston édesapja, John Aniston, valóban szerepelt az igazi "Életünk napjai" sorozatban.

2. A Vegasban játszódó részt Courteney Cox és David Arquette esküvője alkalmából készítették és a főcím alatt mindenki az Arquette vezetéknevet vette fel.

3. Ross karakterét David Schwimmer is segített megformálni, a 6 főszereplő közül ő volt az első, akit felvettek.

4. Az NBC úgy gondolta, hogy a Central Perk kávézó ötlete túl trendi, először inkább egy bisztrót akartak helyszínnek.

5. June Gable, aki Joey ügynökét alakította, nővér szerepben is feltűnt, amikor Ben született.

6. Amikor Lisa Kudrow először átfutotta a forgatókönyvet, azt gondolta, Chandler meleg.

7. Amikor Tom Selleck felbukkant a sorozatban, a közönség annyira hangosan tapsolt, hogy sok jelenetet újra kellet forgatni.

8. Lisa Kudrow nagyon félt az egyik kacsától.

9. Gunther New Jersey-ben élt. Valószínűleg. Mivel a karakternek nem volt háttérsztorija, az őt alakító színész találta ki a lakhelyét.

10. Lisa Kudrow a Jóbarátok előtt két évvel már szerepelt egy másik sorozatban pincérnőként, Ursula Buffay néven. A producerek ezért döntöttek úgy, hogy ikreket kreálnak és összekapcsolják a két sorozatot.

11. Courteney Cox nagyon sok reklámban szerepelt a sorozat előtt. Ő volt az első Amerikában, aki egy Tampax reklámban először kimondta a "menzesz" szót.

12. Winona Ryder és Susan Sarandon is rajta volt Ross "celebek, akikkel büntetlenül lefeküdhetek" listáján és mindkettő szerepelt is a sorozatban.

13. A nagy fehér kutya Joey és Chandler lakásában Jennifer Aniston tulajdona.

14. A színész, aki Joshua apukáját játszotta, a valóságban Matthew Perry apukája, John Bennett Perry.

15. Matthew Perry öt hónapon át volt Courteney Cox "rabszolgája", mert elvesztett egy fogadást.

16. Monica és Chandler ikrei 3 perc 46 másodperces különbséggel születtek.

17. Az utolsó epizódban megemlítik, hogy mind a 6 szereplő lakott már Monica lakásában. Viszont ugyanez igaz Joey lakására is.

18. Az 1996-os Superbowl témájú epizód volt a legnézettebb.

19. Az utolsó jelenet felvétele után minden stábtag kapott egy részt a Central Park előtti járdából emlékbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!