Bulvár, celeb

2013.02.04. 12:02

2014-ben jön az első űrben forgatott pornófilm

Coco Brown pornószínésznő gőzerővel készül a szerepre, mert jövő márciusban szeretné megejteni a forgatást. Kis lépés ez az hölgynek, de nagy lépés a pornóiparnak!

Coco Brown pornószínésznő gőzerővel készül a szerepre, mert jövő márciusban szeretné megejteni a forgatást. Kis lépés ez az hölgynek, de nagy lépés a pornóiparnak!A 34 éves sztár úgy érzi, hogy a Földön már mindent elért a szakmában, ezért most az űrbe készül. Ezzel ő lenne az első, aki a világűrben forgat felnőtt filmet, valamint a második afroamerikai nő, aki egyáltalán eljut oda. A SpaceXC társaság biztosítja számára a feltételeket, hogy eljusson oda, ahova a testével még senki. Németországban él, de a felkészülés Hollandiában zajlik.

Brownnak 100,000 dollárjába kerül, hogy 62 mérföld magasságba jusson a forgatáshoz, előbb azonban a szigorú teszteknek kell megfelelnie. Kezdésnek zéró-gravitációs "kínzásnak" tették ki, ez vár rá ugyanis odafent is. Ezt az akadályt már simán legyűrte, jöhet a következő. A magáncég szóvivője azt mondta, hogy ebből se előnyük, se hátrányuk nem származik. Bárki, bármilyen iparágból csatlakozhat hozzájuk (tegyük hozzá: ha elegendő pénzzel rendelkezik). Amin még elbukhat az a G-erő tesztelő, ahol a testsúlya háromszorosát kell elviselnie. Ez a kilövés pillanatában fog rá hatni 30 percig.

Nem ő lesz azonban az első, aki zéró gravitációnál fog szexelni, mivel 1999-ben már készült egy ilyen film, de az a Földön. Itt most a helyszín, ami újdonság lehet. Coco Brown azt mondta, hogy "nagyon nehéz gravitáció nélkül a szex, mert nincs akkora kontroll a dolgok felett és először a hétköznapi dolgokat kell megtanulni abban a környezetben".

Egy videót már nyilvánosságra hoztak a "szárazedzésről":

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!