Bulvár, celeb

2008.10.15. 12:49

Madonna és Guy Ritchie elválnak

<p>Most már biztos: Madonna és Guy Ritchie elválnak - legalábbis a brit Sun értesülései szerint.</p>

A napilap úgy tudja, a nyolc éve házasságban élő pár hamarosan a nyilvánosság előtt is felvállalja a szakításról szóló döntését.

Az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje házasságának megromlásáról hónapok óta keringenek a pletykák. Madonna egy júliusi interjúban még tagadta, hogy elválna Ritchie-től, ahogy azt is, hogy viszonya lenne az amerikai baseball-sztár Alex Rodriguezzel.

A brit bulvárlap azonban - egy, a házaspárhoz közel álló forrástól - úgy tudja, már fogalmazzák a sztárok válásáról szóló közleményt, amit hamarosan a nyilvánosság elé tárnak. Az informátor szerint a pár azért döntött amellett, hogy felvállalják szakításukat, mert "képtelenek továbbra is szerepet játszva élni".

A popkirálynő és hitvese egyébként nemrégiben még egy utolsó kísérletet tett kapcsolatuk megmentésére. Madonna világkörüli turnéjának kezdete előtt a pár egy londoni kabbala-ceremónián megerősítette korábbi esküjét, és újra összeházasodott. Ez azonban - láthatóan - nem segített a problémákon.

Az 50 éves Madonna - akit a világ legjobban kereső női énekesének tartanak - és 40 éves férje éppen tíz évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással a rocksztár Sting egyik partiján. A pár 2000 karácsonyán házasodott össze, nem sokkal fiuk, Rocco John megszületése után. Azóta vele együtt nevelték a popdíva lányát, a 12 esztendős Lourdes-t és a Malawiból örökbefogadott kétéves David Bandát.

Ezek is érdekelhetik