Bulvár, celeb

2008.10.13. 20:35

Ikreket szült Elvis Presley lánya

<p>Ikreknek adott életet Elvis Presley lánya - erősítette meg szóvivője hétfőn.</p>

A 40 éves Lisa Marie Presley két kislánya október 7-én született. A hivatalos közlemény szerint "az újszülöttek és a kismama boldogok és egészségesek, otthon pihennek." Részletesebb információt nem adtak közre a sztár szülésével kapcsolatban.

Lisa Marie Presley márciusban erősítette meg, hogy állapotos, miután hasa egyre nagyobb volt a lesifotós-fényképeken. Az újszülött ikrek apja a zenész-producer Michael Lockwood, aki Presley negyedik férje: 2006 januárjában házasodtak össze Japánban. Lisa Marie-nek már van két - egy 19 és egy 15 éves - gyereke első házasságából , Danny Keough-tól. A "Rock n roll-király" lánya másfél évig volt Michael Jackson felesége, majd 2002-ben hozzáment és néhány hónap után elvált Nicolas Cage színésztől.

Lisa Marie két popalbumot is kiadott 2003 óta: mindkét lemez bekerült az amerikai nagylemez lista első 10 helyezettje közé. Presley 9 éves volt, amikor apja meghalt 1977-ben 42 éves korában. Elvis is egyébként egy ikerpár egyik tagja volt, fiútestvére azonban meghalt a születéskor 1935-ben.

Ezek is érdekelhetik