Bulvár, celeb

2008.09.02. 10:20

Fekete, nagy és erős - Ágicát rabul ejtette!

<p>Szögeczki Ági nem örül a szeptembernek - Azért is int nehezen búcsút a nyárnak, mert egy nagyon jó időszak áll mögötte.<BR /></p>

Ráadásul azért is int nehezen búcsút a nyárnak, mert egy nagyon jó időszak áll mögötte. - Számomra már áprilisban elkezdődött a nyár – mondta az RTL Bulvárnak.

– Először is lánybúcsút szerveztem Dublinban élő barátnőmnek, majd tanú voltam az esküvőn, amit a varázslatos Mauritiuson tartottak. Sok helyen jártam már életemben, de ennyire csodálatos helyet még soha nem láttam!

Tökéletesen feltöltődtem. Azért nem volt könnyű visszarázódni a hétköznapokba. Utána leforgattuk a Vacsoracsatát, ahol egy klassz csapat jött össze, nagyon élveztem. Aztán jártam egy másik, számomra nagyon fontos esküvőn és lánybúcsún – Sarka Katáén, erre is sokat készültem, hogy minden rendben legyen. Elutaztam Görögországba is, egy óra alatt döntöttem el, hogy csatlakozom a 18 fős baráti társasághoz. Összepakoltam, és egyedül levezettem 1200 km-t.

Az egykori villalakó a pihenés mellett egyébként végigdolgozta a nyarat, rengeteg rendezvényre hívják. A lány emellett a tanulást sem hanyagolja el, most fog befejezni egy edzői iskolát. Azt is elárulta, hogy szerelmes.

- Odavagyok az autómért. Nagy, fekete terepjáró, ez volt életem egyik nagy álma – mondta nevetve. – Boldog vagyok, hogy sikerült megvennem, és imádom vezetni. A magánéletemről pedig nem nyilatkozom senkinek. Sokat tanultam már erről, nem szeretném, ha a szerelmi életemmel lenne tele a sajtó. Mindenki azt hisz és gondol, amit akar!

- Netbulvár - >
· Ágica és Győzike a szexszínházban
· Ágica nőknek vetkőzött
·
Élet a pornó után Élet a pornó után 2008.07.23.
· Rémisztően torz guminő lett a sztár Rémisztően torz guminő lett a sztár 2008.06.25.
· Melltartó nélkül, vagy felpolcolva Sztár cicik 2008. 06. 12.
· Kim Kardashian "hatalmas"  feneke Kim Kardashian 2008. 06. 17.
· Bikinis lányok, akik nagyra vágynak
· Bódi Sylvi meghízott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!