Bulvár, celeb

2008.09.11. 06:31

Ada legyőzte a mellrákot

<p>A műsorvezető megvívta a saját harcát, és figyelmeztetni szeretné nőtársait is.</p>

Nemes és fontos ügy érdekében fogtak össze a magyar sztárok, gyaloglást szerveznek szeptember 13-án a Városligetben, hogy felhívják a figyelmet az emlőrák elleni küzdelmekre és a szűrések fontosságára.

A veszélyes kór ellen harcoló hírességek között Ada személyesen is érintett, tudniillik pár évvel ezelőtt daganatot fedeztek fel a mellében.

– Amikor fürdés után bekentem magam testápolóval, éreztem, hogy csomó van a mellemben. Iszonyatosan megijedtem, azt hittem a halálomon vagyok. Másnap rögtön elmentem az orvoshoz, aki megállapította, hogy jóindulatú elváltozásról van szó, de én még ekkor sem nyugodtam meg teljesen, hiszen a családunkban már előfordult a mellrák. A félelmeim be is igazolódtak, mert az eredetileg egy centis csomó egyre növekedett, ezért egy év múlva elkerülhetetlen volt a műtét – mondta Ada a Borsnak.

Szerencsére az operáció sikeres volt, és a szövettani eredmények is megnyugtatóak lettek, azonban a műsorvezető azóta is óvatos, és rendszeresen ellenőrzi testét.

- RTLBulvár / Bors -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!