Bulvár, celeb

2008.07.09. 10:36

Maffiaperbe keveredett Debreczeni Zita

<p>Egy éve húzódó maffiaperben emlegetik időről időre Debreczeni Zitát. A modell neve azért keveredett bele a „feketesereg” néven elhíresült banda ügyébe, mert együtt járt az egyik vádlottal, L. Józseffel.</p>

Aljas indokból elkövetett emberölés, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés, zsarolás, bűnpártolás és magánlaksértés – ez a bűnlajstroma annak a bandának, amelynek ügyébe Debreczeni Zita is belekeveredett.

Mint megtudtuk, a csinos modell az egyik vádlott, L. József élettársaként szerepel a rendőrségi jegyzőkönyvben. Zita nem tagadta, hogy kapcsolata lett volna a férfival, de állítása szerint csupán néhány hétig tartott.


Ez egy nagyon régi történet. Tudtam, hogy egy nap kiderül, de semmi takargatnivalóm nincs. Ismerem L. Józsefet, négy-öt évvel ezelőtt többször is találkoztam vele. Megismerkedésünket egy balszerencsém hozta. Egyik éjjel feltörték és kirabolták a kocsimat egy budapesti szórakozóhely előtt. Mindenem benne volt, a ruháim, az értékeim. Kétségbeesetten zokogtam a parkolóban, amikor odajött hozzám József, és felajánlotta, hogy segít mindent megkeresni. Telefonszámot cseréltünk, teltek a napok, és éreztem, hogy a sok segítség mögött más is van. Megtetszett, hogy ennyire aggódik értem, és ő volt az egyetlen, akire számíthattam – emlékezett vissza Zita, aki még akkor sem gyanított semmit a fiú zűrös életéről, amikor házkutatást tartottak nála.

József éppen Zitánál volt, amikor megjelentek a rendőrök. Jelen lévő tanúként alá kellett írnia a papírokat, és megkérdezték, hogy az élettársa-e a férfinak. Valószínűleg így kerülhetett oda a neve mellé ez a jelző. Zita később már nem volt József mellett, amikor elvitték a rendőrök.
Vidékről jöttem haza, amikor autóbalesetet szenvedtem. A barátai miatt hívtam, de hiába. Majd őt tárcsáztam. Most visznek el a rendőrök, mondta. Alig hittem a fülemnek, sőt a mai napig csodálkozom a vádakon, de én nem láttam bele a dolgaiba. A sors akarta úgy, hogy akkor ne vele legyek. Semmi rosszat nem tudok róla mondani, amikor a börtönben volt, egy darabig leveleztünk még, és egyszer meglátogattam, amikor kórházba került. Évek óta már csak annyit tudok róla, amit a sajtóban olvasok tette hozzá.

 

Forrás: Blikk.hu

 


 

  • Sztár képek: Kelemen Anna  Horváth Éva  VV Anett  
  • Jennifer Lopez szülés után J.Lo 07.08
  • Jakupcsek 45 évesen kimama
  • Ez a hátsó nem az igazi Jennifer Lopez popsija már nem a régi 2008.07.07.
  • Nyári sztárhátsók popsik 07.07.
  • Házzaság – Ez őrület Esküvő 07.07.
  • Jordan megmutatta bikinijét
  • Sztárok smink nélkül  Sztárok smink nélkül  2008.07.04.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!