Bulvár, celeb

2008.06.30. 07:03

Piaci árus lett Oki

<p>Mintha összeesküdtek volna az égiek Oki ellen, semmi sem úgy sült el, ahogy eltervezte, pedig 2001 végén, amikor elhagyta a ValóVilág villáját, még tele volt reményekkel.</p>

Azóta számos vállalkozásba kezdett, ám – még ha nem is az ő hibájából, de végül mindegyik balul sült el. A nagy reményű befektetők cserbenhagyták, vállalkozása becsődölt, és zenei pályája sem bizonyult hosszú életűnek.

A Pintér Zoltán néven anyakönyvezett Okit azonban nem olyan fából faragták, hogy feladja. Bár néhány éve megtudta: egyre romló látása végül vaksághoz vezethet, keményen és becsületesen dolgozik, és szerencsére az igaz szerelem is rátalált.

Egy éve élünk együtt a kedvesemmel, aki pedikűrösként dolgozik – mondta Oki. – Jó munkám is van, amit szeretek, és nem is keresek roszszul. Szóval akár minden jó is lehetne, de most meg félő, hogy bezárják az üzletet, ahol dolgozom – mesélte letörten Oki, aki egy ajándékokat és virágot árusító bódéban eladó.
Forrás: Blikk/Netbulvár


· Leszázalékolják BB Évit
· Rémisztően torz guminő lett a sztár Rémisztően torz guminő lett a sztár 2008.06.25.
· Pamela Anderson szexis bikinije Pamela Anderson 2008.06.25.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!