Bulvár, celeb

2008.05.06. 13:56

Doherty elhagyhatta a börtönt

<p>14-ből négy hetet töltött a rácsok mögött Pete Doherty, a Babyshambles együttes frontembere. A sztár kedd reggel hagyhatta el a nyugat-londoni börtönt.</p>

A férfit azért csukták le, mert drogozott, és közlekedési kihágásokat követett el. Eredetileg felfüggesztett büntetést kapott, ám Doherty többször nem ment el arra a találkozóra, ahol felügyelőtisztjével kellett volna beszélnie. A bíróság így börtönbe zárta Kate Moss szupermodell egykori fiúját.

Doherty öltönyben és nyakkendőben hagyta el a büntetésvégrehajtási intézményt. A rá váró újságírók előtt lazán cigarettázva jelent meg. A benti életről szólva azt mondta, hogy az a gengsztereknek való. Arra a kérdésre, hogy mit fog most tenni, azt válaszolta, hogy bedob egy rumos kólát majd a macskáival időzik otthonában. Ezután elkérte az egyik tudósító mobilját, hogy egyik ismerősét megkérje: vigye haza a börtön elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!