Bulvár, celeb

2008.04.29. 18:48

Horváth Éva sikamlós témái

<p>Horváth Éva ma már szemrebbenés nélkül kérdez intim dolgokról, de ez nem mindig volt így. <DIA alt="Horváth Éva" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Horv_th__va/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Horváth Éva" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A>&#160;</DIA><A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/Szombat_esti_laz-Horvath_eva.avi/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

- A Cool Night a szexről szól, amiről eleve furcsa beszélni, hiszen ez az ember magánügye. Persze, baráti társaságokban szóba kerül, de az teljesen más, mint ország-világ előtt. Megmondom őszintén, kezdetben rettenetesen zavarban voltam, a többiek aggódtak is egy kicsit.

Szerencsére megváltozott a helyzet, és megtanultam tárgyilagosan kezelni a sikamlós témákat, jól érzem magam a felvételeken. A kérdéseket úgy kell feltennem, mintha egy tapasztalatlan tinédzser lennék, hiszen a nézők nem biztos, hogy a szex minden apró részletével tisztában vannak. Anyukám egyszer rám is szólt, hogy „Éva, mekkora butaságokat tudsz kérdezni! Nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal?” Mondtam, hogy de igen, azonban laikusként kell hozzáállnom a témához. És persze nem osztom meg a személyes tapasztalataimat a nagyközönséggel – mesélte a Netbulvárnak.

Horváth Éva szerint hatalmas segítség, hogy a stúdióban ül egy szakértő is, így könnyebb kényes kérdésekről beszélgetni.


  • Nézze meg a videót!
  • - Az, hogy ők teljesen szakszerűen beszélnek valamiről, az én feladatomat is megkönnyíti. Ráadásul nem kell durva szavakat használnom, hiszen mindennek megvan a tudományos elnevezése: pénisz, klitorisz, szexuális segédeszköz. Már egészen belejöttem, lehet, hogy elindulok az orvosi egyetemen – nevetett Éva.
    Forrás: Netbulvár

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!