Bulvár, celeb

2008.03.20. 09:30

Váratlanul elhunyt Anettka férje

<p>Tragikus eseményről számolt be az Aktív című műsor. Váratlanul, betegség következtében elhunyt Anettka férje.</p>

Szerdán délután, hosszan tartó betegség után meghalt a népszerű műsorvezető, Anettka férje, Forgács Rezső.

Anettka és párja 2005-ben házasodtak össze, ekkor már hat éve tartott köztük a szerelem. Néhány hónapja még arról nyilatkoztak, hogy mennyire vágynak egy közös gyermekre, alig várják, hogy Anettka teherbe essen. Sajnos, mindez csak álom maradt.

Egyes információk szerint Rezső egy hete került kórházba, és tüdeje mondta fel a szolgálatot.

Anettka a tragédiától teljesen összetört. Barátnőjét, Csala Zsuzsát elsők között értesítette a gyászhírről.

- Szegény Anettka hangját meg sem ismertem, amikor beleszólt a telefonba, annyira ki volt borulva. Imádta Rezsőt, ahogy én is. Fel sem fogható, ami történt. Rezső nagyon zárkózott ember volt, de engem a bizalmába fogadott. Egy hónapja még a cigiről is leszokott, de úgy látszik, ez már nem volt elég - mondta könnyeivel küszködve Csala Zsuzsa.

Bea asszony, akit régi barátság köt Anettkához, zokogva fogadta a hírt.

- Fel sem tudjuk fogni, hogy Rezső nincs többé! Óriási szerelem volt Anettkáéké, öröm volt látni, hogy milyen harmóniában éltek. Utoljára két hónapja találkoztunk. Tudtuk, hogy Rezső nagyon beteg, de nem gondoltuk, hogy ilyen nagy a baj. Mindent megteszünk majd, hogy támaszt nyújtsunk Anettkának ebben a nehéz időszakban - nyilatkozta Bea.

Forrás: www.rtlklub.hu


Terry Black, Anettka egyik legjobb barátja a Mokkában azt mondta, titok volt szinte mindenki előtt, hogy Rezsőnek a halálos kórral kell felvenni a versenyt. Rezső tüdőrákos volt- mondta Terry Black.

Rezső imádta Anettkát, és Anettka is imádta Rezsőt - erősítette meg Terry Black.

Arra a kérdésre, hogy Anettka hogyan éli meg a tragédiát, Terry azt válaszolta: " Anettka egy nagyon kemény csaj, de nagyon megviseli Rezső halála".

Forrás: TV2 Mokka


Megrázó dologról adott hírt az Aktív! Információik szerint szerdán délután, hosszan tartó betegség után meghalt a népszerű műsorvezető, Anettka férje, Forgács Rezső.
Anettka férje 50 éves volt. Az Aktív ennél több információval egyelőre nem rendelkezett.

Forrás: StoryOnline

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!