Bulvár, celeb

2008.03.22. 18:22

Molnár Anikó kiborult

<p>Molnár Anikó kiborult, amiért luxusprostiként tekintenek rá az emberek.</p>

Ezért vagy nem ezért, de úgy tervezi, hogy a következő férfival már oltár elé áll.

A Való Világ egykori szereplőjéről azt pletykálják, hogy testét-lelkét eladná egy külföldi utazásért. Anikó azonban határozottan állítja: teljesen másról van szó, s az ország elhagyásával éppen az őt ért trágár mocskolódásokat próbálná meg kiheverni. A sztárnál már az kiverte a biztosítékot, hogy a piacon kapható erotikus DVD-jét pornófilmnek titulálták, most viszont végképp kiborult, amikor egy pornódarabban végzett műsorvezetését magyarázták félre.

- Az emberek úgy viselkednek, mintha egyáltalán nem élnének szexuális életet! Nem szexelek kecskével, sőt, még csak nem is pornózom, mégis mindenáron rám akarják erőltetni ezt a titulust – mondta Molnár Anikó. – A pornódarabban nem színészként működöm közre, mindössze „műsort” vezetek, Tera Bond oldalán. Ha engem „lepornósoznak”, az olyan, mintha Stohl Andrást villalakónak hívnák csak azért, mert vezette a valóságshow-t. Ezúton szeretném az emberek szájába rágni, hogy nem fogok kamerák előtt szexuális életet élni, még pénzért sem!

A lány azt mondja, ha prostituált lenne, akkor élne azokkal az e-mailben kapott ajánlatokkal, amelyeket milliárdosok küldenek neki.

- Még egyszer sem éltem a felkínált lehetőséggel, pedig egytől egyig normális férfiak az ajánlattevők. Nem írnak obszcén, trágár szavakat, és az elektronikus levél végén mindig felfedik kilétüket. Számomra mégis örökké ismeretlenek maradnak. Ha pénzre van szükségem, inkább eladom egy-két személyes holmimat, mint hogy luxusprostinak álljak.

A híresség azt is elárulta, hogy jelenleg egyáltalán nincs férfi az életében. Mivel már sokszor érezte azt, hogy megtalálta az igazit, most már óvatosabb.

Bár a kebelkirálynő büszke arra, hogy mindig ő szakított aktuális párjával, most megállapodna. Úgy tervezi, hogy hozzámegy a következő férfihoz.
Forrás: www.rtlklub.hu

  • Molnár Anikó erotikus filmben!
  • Molnár Anikó: Újratöltve
  • Perverz ajánlatokkal bombázzák
  • Anikó büszke új testrészeire
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!