Bulvár, celeb

2008.03.04. 15:00

Kiszel egy férfimagazinban?

<p>Vajon igaz a hír, miszerint Kiszel Tünde egy neves újságban mutatja meg bájait?</p>

Kiszel Tünde szerényen és sejtelmesen csak annyit mondott:
- Meglátjuk!

Aztán kiderült, ez egyelőre még csak egy ötlet, amit ráadásul nem is a magazin, hanem Kiszel Tündi egyik rajongója vetett fel. Ettől függetlenül a médiaszemélyiség nem zárkózik el a fotózástól, sőt, a Cool stúdiójában a két műsorvezetőnek, Orosz Barbarának és Müller Attilának kijelentette:
- Ha felkérnének az újságtól, biztosan tárgyalnék velük!

Ha azonban elvállalná, csakis ízléses képek készülhetnének róla, melyek készítésébe nagyban beleszólna, de azért bizonyos kereteken belül extrémebb kéréseknek is eleget tenne.

- A párod mit szól hozzá?- kérdezte Kiszel Tündétől Barbi.

- Nem hiszem, hogy nemet mondana! - felelte Tünde, majd hozzátette, Hunor azért tudná befolyásolni döntésében, mindenesetre egy biztos: a művésznő nem szeretné, ha párja is jelen lenne a fotozáson.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó cikkek:

 • Kiszel Tünde tananyag lesz
  Egyetemen oktatják majd a Kiszel-jelenséget. Kiszel Tünde, mint médiajelenség és személyi márka tananyagot képez a Műegyetemen.
 • Még lopják is Kiszel Tünde naptárját
  Van, aki semmitől sem riad vissza, hogy szerezzen egy Kiszel Tünde naptárat. Tünde minden évben azt mondja, nincs több naptár, de a rajongók kikövetelik.
 • Kiszel Tünde és a jósnő
  Kiszel Tünde sokakhoz hasonlóan tett újévi fogadalmat: elhatározta, hogy 2008-ban annyit jótékonykodik, amennyit csak tud.
 • Kiszel Tündének új hódolója van
  Meglepő módon Kiszel Tünde nem Hunorral, hanem egy orvos ismerősével jelent meg az Operabálon, ami rengeteg találgatásra adott okot..


 •  

  Ezek is érdekelhetik