Bulvár, celeb

2008.03.27. 08:51

Demi Moore a piócákra esküszik

<p>Demi Moore hollywoodi színésznő elismerte, hogy piócákkal méregtelenített Ausztriában - közölte szerdán a BBC brit közszolgálati média internetes oldala.</p>

A 45 éves sztár egy népszerű amerikai talk show-ban beszélt az alternatív gyógymódról a házigazdának, David Lettermannek. A gyógyászatban évszázadokon át használták az úgynevezett orvosi piócákat. Manapság leginkább a plasztikai sebészet területén alkalmazzák a vérszívókat.

A piócák véralvadásgátlót választanak ki, ami megakadályozza a vérrögök kialakulását és segíti a gyulladt testrészek vérellátását. Demi Moore azonban egy méregtelenítő kúra részeként hagyta, hogy megharapják a vérszívók. A színésznő azt mondta, a piócák megdagadnak a vértől, azután csak elgurulnak, mintha részegek lennének.

A kezelést egy osztrák nő házában végezték, és mindössze négy piócát tettek a színésznőre, amitől ő kissé átverve érezte magát - vallotta be Bruce Willis ex-neje a műsorvezetőnek. Demi ugyanakkor azt is mondta, meggyőződése, hogy a terápia hatásos volt és újabbakat is tervez. "Nagyon méregtelenített" érzés - tette hozzá a sztár

Dr. Andrew Wilmshurst brit plasztikai sebész azonban nem tartja valószínűnek, hogy a piócáknak méregtelenítő hatása lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!