Bulvár, celeb

2008.03.05. 12:56

A drogos sztárok rossz példát mutatnak

<p>A könnyen befolyásolható fiataloknak rossz példát mutatnak azok a drogfogyasztó szárok, akik komolyabb büntetés nélkül megússzák a börtönt - figyelmeztetett kimutatásában az ENSZ Nemzetközi Kábítószer-ellenőrző Testülete (INCB).<BR />&#160;<DIA width="900" height="700" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Pete_Doherty_2007_10_27_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Pete Doherty 2007.10.27." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA><DIA width="900" height="700" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kate_Moss_2007_05_29_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Kate Moss 2007.05.29." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA><DIA width="900" height="700" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007__12__28_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Amy Winehouse 2007. 12. 28." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A felmérés először említi meg a kábítószeres sztárok káros hatását a rajongóikra. AZ INCB nem említ meg konkrét neveket, de sejteni lehet, hogy az olyan énekesekről van szó, mint Amy Winehouse, Pete Doherty vagy a szupermodell Kate Moss. Az ellenőrző testület szerint a rendőrök és a bíróságok engedékenysége a híres emberekkel szemben aláása az igazságszolgáltatást, mert "sztárok és átlagemberek között nem kellene különbséget tenni."

A Babyshambles nevű brit rockbanda frontembere, Pete Doherty már többször úszta meg a börtönt, annak ellenére, hogy közismert drogfogyasztó. Amy Winehouse-ról pedig nemrég jelent meg egy olyan videofelvétel, amelyen az látható, hogy a többszörös Grammy-díjas sztár crack-et pöfékel egy vízipipából.

A legfrissebb kimutatások szerint Angliában és Wales-ben a kokainfogyasztók száma egy év alatt 2 százalékról 2,4 százalékra nőtt a 15-64 évesek korosztályában.

További cikkek:

 • Osbourne-család: alkohol és drog
  Ozzy saját fiától kap (és olykor neki ad) segítséget, ha újra alkoholra és drogokra vágyik.
 • A drog és a fiatalok
  Mi késztethet egyeseket az emberség posványának mocsarába süllyedni? Vajon miért jó ez (így) nekik? Hiszen ez csak egy átmeneti, ideiglenes állapot: szárnyalni a fellegek között, mámorosan megélni az élet örömeit.
 • Versace halála miatt drogos Naomi
  Naomi Campbell topmodell Gianni Versace meggyilkolását teszi felelőssé alkohol- és drogszenvedélyéért.
 • Schwarzenegger: a marihuána levél
  A kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger nem tartja drognak a marihuánát. Szerinte az csak egy levél.
 • Négy hónap alatt háromszor ölt a heroin Szegeden
  A rendőrség szerint véletlen a több haláleset, a lap azonban úgy értesült, hogy tisztább és olcsóbb kemény drog került a feketepiacra.
 • Rózsi: drogoztam
  Évekig folyamatosan ivott és a kábítószert is kipróbálta Demjén Ferenc - írja a Bors.
 • Kelemen Anna pornóbotrányaitól tart a felső tízezer
  Kelemen Anna bevallotta, hogy róla szól Havas Henrik botránykönyve. Annácska nyíltan beszél kábítószerezéséről és a hazai hírességekkel folytatott vad orgiáiról is.
 • Sokkoló videó Amy Winehouse-ról
  Megdöbbentő videófelvételt hozott nyilvánosságra a The Sun című brit bulvárlap internetes oldalán kedden: a 19 perces filmrészleten Amy Winehouse extasy-t és kokaint szív fel.
 • Pete Doherty nem megy börtönbe
  Ezúttal 4 hónapos felfüggesztett börtönbüntés került a számlájára. Az indok; kábítószer birtoklás illetve használat, valamit ittas vezetés.
 • Kate Moss részegen mondott beszédet
  A világ egyik leghíresebb topmodellje csúnyán berúgott édesanyja 60. születésnapi ünnepségén.
 • Ismét kokózik Amy
  Amy újra a régi - énekelni sokkal jobban tud narkotikumokkal, mint tisztán.
 • Amy Winehouse drogozik, de babát akar
  Amy Winehouse eddig drog és alkoholproblémáival került reflektorfénybe. Most számos elvonókúra után bejelentette, hogy talán egy gyerek meg tudná változtatni az életét.

Ezek is érdekelhetik