Bulvár, celeb

2007.12.05. 09:56

Beckham ételmaradékát árulják a neten

<p>A világhírű labdarúgó, David Beckham Új-Zélandon hagyott nyomait: ételmaradékot és használt edényeket árulnak az Interneten. <dia width="850" height="630" alt="David Beckham"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/David_Beckham/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="David Beckham" /></a></dia></p>

Az árverésre bocsátott cikkek között van félig megevett kukorica és egy szem sültkrumpli is.

A sültkrumplit állítólag az utcán ejtette el a sportoló, és a licit egy új-zélandi dollárról (132 forintról) indult. Az ár helyi idő szerint szerda délutánra megháromszorozódott.

Egy étteremtulajdonos árverésre bocsátott egy majdnem üres kólás üveget, egy tányért, kést és villát, amiket a sztár állítólag használt, és innen származik a már említett kukoricacsutka is.

Beckham amerikai csapatával, az LA Galaxyvel érkezett Wellingtonba múlt héten. A focista három napot töltött az új-zélandi fővárosban, ahol a helyi Wellington Phoenix csapata ellen játszottak.

Vasárnap távozott, hogy megnézze az újra összeállt brit lánybanda, a Spice Girls első közös koncertjét a kanadai Vancouverben. A sportoló felesége, Victoria az együttes egyik énekesnője.

Kapcsolódó anyagok:

  • David Beckham kineveti nejét
  • David Beckham ágya népszerű
  • Victoria Beckham kitiltotta férjét
  • David Beckham nem boldog a gyerekei miatt
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!