Bulvár, celeb

2007.11.29. 10:27

Gyerekeket hoz a Télapó

<p>Britney már beszerzett jó néhány üveg vodkát, hogy karácsony este ne unatkozzon, de lehet, hogy más dolga akad. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Akármilyen kifogást és elméletet gyártanak a Britney oldalán állók, a lényegen egyik sem változtat. Az elmúlt hetekben mindig akadt valaki, aki megfejtette Brit lecsúszásának valódi okát. Hallhattunk átokról, skizofréniáról és rossz genetikai örökségről.

De valahogy az alkohol és drogok káros hatásától senki nem tudott meggyőzőbb indokot felhozni. Így a gyerekeitől is egyre messzebb kerül. Bár hála egy jó szándékú bírónak, megint kapott egy lehetőséget anyai képességei bizonyítására.

A karácsonyt ugyanis együtt töltheti az egykori énekesnő két fiával, bár megfigyelőknek azért jelen kell lenniük, nehogy túl sok bólét fogyasszon. A volt férj, Kevin ügyvédei persze egyből benyújtották a fellebbezésüket. Mondván ennyi elbaltázott esély után, semmi nem indokolja, hogy egy ilyen fontos napon a gyerkőcök ne az apjuknál legyenek. Szóval jövő héten ismét változhat minden, és Spears majd egyedül lesi, hogy mikor csúszik le a Télapó a kéményen.

Ám, ha akad egy kis fölösleges pénze, akkor lesz társasága. A manapság a legnépszerűbb fenék tulajdonosnak számító Kim Kardashian, egy millió dollárért szívesen szórakoztatná. Britney nemrég ugyanis arról beszélt barátainak, hogy minden vágya, hogy a hatalmas hátsójú örökösnővel fetrengjen meztelenül.

Kimmy először - tőle szokatlanul -, zavarba jött, és elutasította a piás szöszke közeledését. Ám azóta átgondolta a pikáns éjszaka lehetőségét, és a megfelelő összeg átadása esetén már hanyatt is vágja magát.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Britney Spears sírhelyet vásárolt
  • Britney Spears ismét szerelmes
  • Britney Spears narkolepsziás?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!