Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.06.24. 14:31

Küldjön hírt: Látványközpont és Energiaudvar átadása Bőcsön

Bőcs - A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák Leader fejezetének végrehajtása nyújtandó támogatásból megvalósult BÜKK-MAK Leader Látványközpont és Energiaudvar ünnepélyes átadása történt a közelmúltban Bőcsön.

Bőcs - A Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák Leader fejezetének végrehajtása nyújtandó támogatásból megvalósult BÜKK-MAK Leader Látványközpont és Energiaudvar ünnepélyes átadása történt a közelmúltban Bőcsön.Az átadó ünnepségen a szalagot átvágta Kriza Ákos Miskolc polgármestere, Nagy László Bőcs község polgármestere és Szőnyi Tamás esperes, aki megáldotta az új létesítményt. A Látványközponton belül átadásra került Koncz József Galéria a festőművész alkotásaival valamint Márk Gergely Rózsapark, ahol többek között helyet kapott Bőcs rózsája illetve Borsod megye történelmi elnevezésű rózsái. Ezt követően "falunap" következett, melynek keretén belül felléptek óvodások, a művészeti iskola tanulói, tanárai, magas színvonalú karate bemutatót láthattak a nézők.

Szerepeltek a helyi civil egyesületek: a Rózsafa Hagyományőrző egyesület énekkel, jelenettel, a Bőcsi Életet az Éveknek Nyugdíjas Egyesület énekkara és helyi tánc és néptánc együttesek valamennyim korosztályt képviselve. Az est zárásaként pedig fellépet a MIEZ, azaz a Miskolci Illés Emlék Zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!