Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.07.09. 10:51

A kellékes: Kern András

<p>Egy színházi kellékes másfél órás "one man show-ja" a tapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpad csütörtök este 9-kor kezdődő előadása. A one man: Kern András.</p>

Egy színházi kellékes másfél órás "one man show-ja" a tapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpad csütörtök este 9-kor kezdődő előadása. A one man: Kern András.

Az alaphelyzet a következő: a nézők egy üres, díszlet nélküli színpadot látnak. Rövidesen egy középkorú, munkaruhás férfi tol be egy kellékes kocsit, s rendezkedni kezd a kellékei között. Annyira el van foglalva a munkájával, hogy csak kis idő elteltével veszi észre a közönséget, s nem érti, hogyan engedhették be a publikumot, hiszen a mai előadás elmarad!
A kínos helyzetet megoldandó a színház menedzsmentjének intézkedéséig megpróbálja a publikumot szórakoztatni, s mint egy nagyformátumú művész, az élete nagy színpadi pillanatát megéli.
A kellékes: Kern András. Az előadás csütörtökön lesz, a tapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpadon. Este 7-kor kezdődik. A jegyek az előadás napján megvásárolva 3 ezer, tapolcai lakcímkártyával 2 ezer forintba kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!