Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.22. 19:22

"Év rendőre" címet kapott egy miskolci rendőr

<p>Miskolc - Zártkörű rendőrnapot tartottak a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol díjakat adtak át.&#160;<DIA alt=" Év rendőre címet kapott egy miskolci rendőr 2008.04.22." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/__v_rend__337_re__c_met_kapott_egy_miskolci/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt=" Év rendőre címet kapott egy miskolci rendőr 2008.04.22." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/rendornap-kituntetes-miskolc-rendorseg.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Zártkörű rendőrnapot tartottak a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányságon kedden délelőtt. A főkapitányság nem sajtó-nyilvánosra tervezte az eseményt, a megyei közgyűlés sajtósa azonban kiküldte az elnök programját, így megtudhattuk: dr. Ódor Ferenc a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés elnöke a Rendőrség Napja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért díjat adott át Szőr Attila alezredesnek, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya munkatársának, dr. Sulyok János alezredesnek, Encs rendőrkapitányának és Zsoldos Attila törzszászlósnak, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság munkatársának.

Az ünnepi parancsból kiderült egyebek mellett az is, hogy az országosan három rendőrnek adományozandó "Év rendőre" cím egyikét, a rendőri vezetői kategóriában az idén dr. Sütő János alezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője kapta meg. Szablyát adományoztak Vincze Csaba nyugalmazott alezredesnek, és soron kívüli előléptetéssel ezredes lett dr. Mecser Tamás a főkapitányság bűnügyi igazgatója. Az Év médiapartnere díjat Balázs Mária, az MTI helyi tudósítója vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!