Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.14. 15:41

Továbbra is fűt a MIHŐ

<p>Miskolc - A hivatalos távfűtési szezon vége van ma, de az időjárási előrejelzéseket értékelve úgy döntöttek nem állítják le a távhőszolgáltatást Miskolcon - tudtuk meg Kórózs Andrástól a MIHŐ igazgatójától.&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/tovabbra-is-fut-a-miho.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Nem éri el a sokéves átlagot a napi középhőmérséklet és a rövidtávú előrejelzések sem biztatóak, így a MIHŐ a szolgáltatási szint fenntartásáról határozott. Természetesen lehetőség van most is eltekinteni a szolgáltatás igénybevételétől, ezt a közös képviselő útján írásban kell kérni a Miskolci Hőszolgáltatótól. Az igazgató elmondta: eddig egy ilyen kérés érkezett. Az időjárás előrejelzések függvényében várhatóan a hétvégéig még mindenképp fűtenekMiskolcon.

Heti meteorológia

Meglehetősen változékony, többször is csapadékos idő várható a hét hátralévő részében, a sokéves átlag alatti hőmérséklettel - tájékoztatott Kovács Attila, az Országos Meteorológiai Intézet Miskolci Regionális Központjának meteorológusa. Szerdára várható egy hidegfront, de már kedden is záporok, zivatarok lehetnek. Csütörtökre a szél is megerősödik. Szombaton újabb front érkezik és a magasabb légrétegekben elkezdődik a felmelegedés. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 12-13 fokkal szerdán, a leghidegebb hajnal pénteken várható 5 fok alatti hőmérséklettel. Húsz fok fölötti hőmérsékletre legközelebb a jövő hét elején számíthatunk.

Kapcsolódó link:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!